top of page

Værdier vi kan stå inde for

"Hos Aleks Steen arbejder vi målrettet med at sikre, at du oplever en gnidningsløs produktionsproces med os som samarbejdspartner"

Vores værdier

God kultur skaber arbejdsglæde

Hos Aleks Steen handler det ikke bare om faglighed og maskinkraft! En god kultur og et godt kammeratskab skaber arbejdsglæde og motivation hos vores medarbejdere til at tage ansvar for opgaverne.​

Ansvarsfølelse og samarbejde

Ansvarsfølelse og forståelse for kundens behov er et kernepunkt for os. Vores medarbejdere tager og føler et ansvar; det giver de bedste betingelser for et solidt samarbejde mellem medarbejderne og med vores kunder

IMG_3799.jpg

Personaleforeningen Aleks Steen ApS

Vores personaleforening er med til at skabe et godt kammeratskab medarbejdere og ledelse imellem. Senest har vi været på en fisketur til Lillebælt med kutteren MS Neptun samt på en helikoptertur ind over Skanderborg by.

Vi ønsker at gøre en forskel

I Aleks Steen ApS arbejder vi bevidst med at tage ansvar, for hinanden, vores kunder og i forhold til vores klimaaftryk. Derfor arbejder vi hver dag for at skabe en både anstændig og ansvarlig virksomhed - vi arbejder aktivt med følgende udvalgte Verdensmål:

5: Ligestilling mellem kønnene

7: Bæredygtig energi

8: Anstændige jobs og økonomisk vækst

12: Ansvarligt forbrug og produktion

Verdensmaal-ikon-05.png
Verdensmaal-ikon-07.png
Verdensmaal-ikon-12.png
Verdensmaal-ikon-08.png

Vores vision

Robotteknologi skaber vejen

Vi vil skabe en fremtid, hvor avanceret robotteknologi og bæredygtige produktionsmetoder går hånd i hånd for at skabe kvalitetsprodukter med minimal miljøpåvirkning. Vi vil være førende inden for robotteknologi og dermed sigte efter at minimere vores ressourceforbrug og affald gennem vores produktionsprocesser. 

 

Vi vil opnå dette ved:

 

  • At stræbe efter at minimere affald og maksimere ressource effektiviteten i vores produktionsproces ved fortsat at investere i moderne robotteknologi

 

  • At skabe en kultur, hvor bæredygtighed er en integreret del af vores virksomhedsidentitet.

nr 54.jpg

Vores mission

Vores ansvar er at sikre, at vores kunder oplever en gnidningsløs produktionsproces. Vi går aldrig på kompromis med levering eller kvalitet. Vores effektive og moderne maskinpark skal skabe tillid og tilfredshed gennem hele samarbejdet. 

 

Vi vil have for øje at investere i vores medarbejdere og teknologi for at nå vores mål og skabe værdi for vores kunder og samfundet som helhed.

bottom of page