top of page
Cnc-drejning

CNC-drejning

CNC-drejning med robotter

Med en alsidig maskinpark og en fleksibel struktur kan Aleks Steen ApS udføre drejeopgaver hurtigt og til tiden. Vi har flere højteknologiske drejemaskiner hvoraf flere har tilhørende robotceller

Uanset om du har behov for prototyper, små serier eller store produktionsomgange, kan du stole på, at vores CNC-bearbejdningsløsninger vil imødekomme dine behov.

 

Vi tilbyder bearbejdning med CNC drejning af en bred vifte af materialer, herunder metaller og plast.

Vi bearbejder emner fra ø4 mm op til ø600 mm 

Hvorfor CNC drejning?

Moderne metaldrejebænke og bearbejdningscentre benytter CNC-teknologi til at producere metal emner, og vi er ingen undtagelse.

 

Med Computer Numerical Control (CNC) styres værktøjets bevægelse ved hjælp af nøjagtige kodestyringer.

 

CNC-styring har den store fordel, at det både øger effektiviteten og præcisionen, hvilket har resulteret i en mere fordelagtig pris for drejede metalemner i forhold til manuel drejning.

Ved drejning spændes emnet fast på hovedspindelen og roteres med høj hastighed. Eftersom det ikke er værktøjet, men emnet der roterer er metaldrejning særdeles velegnet til at fremstille symmetriske emner.

Mori Seiki

CNC-drejning i emner af metal

Professionel drejning i metal

Med vores avancerede CNC-maskiner og ekspertise i metalbearbejdning kan vi opfylde dine præcisionskrav og producere komponenter af høj kvalitet. 

 

Vi kan arbejde med forskellige metallegeringer, herunder drejning i stål, aluminium, messing, kobber, bronze og rustfrit stål. Disse forskellige metaller har deres særlige mekaniske egenskaber, og der skal tages hensyn til dette, når der vælges skær og metode.

Vores CNC-drejningskapacitet gør os i stand til at håndtere både små og store serier. Vi fokuserer på effektivitet, kvalitet og konkurrencedygtige priser for at opfylde vores kunders forventninger.

Drejeløsninger i plastik

Hos Aleks Steen er vi i stand til at dreje i alle former for plastik. Vores moderne maskinpark og erfarne hold af specialiserede medarbejdere sikrer, at vi kan levere præcis og pålidelig spåntagning af dine plastemner.

 

Uanset om du har brug for enkeltstående dele eller serier i små eller store størrelser, er vi din specialiserede partner

 

Vores erfarne hold af specialiserede medarbejdere er dygtige til at betjene og programmere vores CNC-drejebænke, hvilket sikrer præcision og ensartethed i hvert eneste emne, vi producerer.

Drejemaskine

Drejning i plast

Nakamura-Tome WT-300

Maskiner til CNC-drejning

Maskiner til enhver opgave

Det er vores ansvar at sikre, at du oplever en gnidningsløs produktionsproces fra ordre til levering. 

 

Vi vedligeholder maskinparken løbende, så produktionen konstant er opdateret og fungerer optimalt. Dette betyder bl.a. udvidelser af maskinparken samt brugen af den nyeste teknologi.

Vi tilbyder CNC drejning på maskiner fra Mori Seiki, Hwacheon, Citizen, langdrejer fra Meier, Nakamura m. robot. Maskinerne er særdeles velegnede til både små og store seriestørrelser, som stiller store krav til tolerancer.

 

Find den komplette maskinliste her

Få et tilbud på Drejning

Vi er her for at hjælpe. Du kan ringe til os, eller sende os en mail ved at udfylde nedenfor. 

 

Lad os tage en uforpligtende samtale om dine behov

Tak for din interesse. Du vil høre fra os inden for 1-2 hverdage.

Vi sætter en ære i at være pålidelige og fleksible samarbejdspartnere for vores kunder.

Vi tilbyder 

  • At dreje emner efter opgave, aftale og fastlagte tegninger 

  • At lave prototyper i samarbejde med kunden 

  • At være fleksible og omstillingsparate 

  • At indgå rammeaftaler 

  • At være lagerførende

Vores maskinfabrik tilbyder også CNC-fræsning som en del af vores CNC-bearbejdning

Vi samarbejder med kunder i hele Danmark, så uanset hvor du befinder dig er vi leveringdygtige.

CNC-drejemaskine
Kuka robot
CNC-drejemaskine
CNC-drejemaskine
CNC-drejning
bottom of page