top of page
Team

Om
Aleks Steen

En god kultur og et godt kammeratskab skaber arbejdsglæde og motivation

Den samlede erfaring sikrer den gode kvalitet

Aleks Steen er en maskinfabrik i Skanderborg med speciale inden for CNC-drejning, CNC-fræsning, spåntagende bearbejdning i materialer som stål, rustfrit stål, støbegods, aluminium. Derudover er vi også i stand til at bearbejde forskellige metaller som bl.a. messing, kobber og bronze samt alle former for plast. 

Vi fremstiller også komplette enkelt- og dobbeltvirkende hydrauliske cylindre. Alle emner vi producerer er tilpasset kundernes ønsker.

Moderne produktion med +30 CNC-maskiner

Vi er underleverandør af vidt forskellige komponenter til nogle af Danmarks største industrivirksomheder. Blandt disse er vindmølleindustrien og producenter af landbrugsmaskiner, kølekompressorer og højttalere samt dele til transport-, pakke- og sorteringsanlæg.​

 

Vi har en moderne produktion med +30 CNC-maskiner, heriblandt CNC-drejere og CNC-fræsere, hvoraf flere har tilhørende robotceller.

 

Vi fremstiller både enkeltopgaver samt små og store serier. Uanset ordren sætter alle vores medarbejdere en ære i akkuratesse og god finish.

Vores historie

Virksomheden blev grundlagt af Aleks Steen i 1978, og vores historie er næsten klassisk. Det hele startede på ca. 30 kvadratmeter i Hem, og siden voksede virksomheden sig større, indtil vi i 1993 tog konsekvensen og flyttede til de nuværende lokaler i Skanderborg, der også siden er blevet udvidet.  

 

I dag råder Aleks Steen ApS over 3.500 kvadratmeter, og er leveringsdygtige til hele Danmark

bottom of page