top of page

Alene på værkstedet og med stort overblik

Til middag møder Leo Sørensen på arbejde. Han passer alle maskinerne, når kollegaerne går til frokost og bliver på værkstedet, når alle andre holder fyraften. På den måde holder vi i Aleks Steen ApS et stabilt flow i produktionen flest mulige timer af dagen.

Det meste af værkstedet er Leos arbejdsplads; han sørger for at de maskiner, der er stillet op til en bestemt produktion, kører, som de skal hele dagen. Nogle produktioner sørger han også for at igangsætte, inden han selv tager hjem om aftenen, så de kører en produktion om natten.

 

”Det kræver god planlægning at holde alle værkstedets maskiner kørende, så vi holder en høj grad af effektivitet. Jeg har det godt med at planlægge arbejdet selv og får ikke stress over, at en maskine må vente lidt på, jeg betjener den. Det planlægger jeg mig ud af”.

Lille familievirksomhed med stor selvbestemmelse og masser af humor

Kulturen i Aleks Steen Maskinfabrik ApS er anderledes end i en stor produktionsvirksomhed. Nok er målet altid effektivitet og høj kvalitet, men vi har en meget flad organisation, hvor alle er kollegaer og kan grine sammen i løbet af arbejdsdagen. Flemming og Morten Steen, samt Jørgen Larsen ejer virksomheden sammen, men møder alle tre i arbejdstøj og arbejder sammen med de ansatte i produktionen.

”Alle cheferne er på gulvet; det er unikt for vores virksomhed. For mig har det stor værdi at arbejde et sted, hvor alle – også mine chefer – har føling med produktionen, og hvor jeg selv bestemmer rækkefølgen af mine opgaver. Vi kender hinanden godt, har en god humoristisk omgangstone kørende; det er bare vigtigt for mig at kunne grine med mine kollegaer”.

 

I Aleks Steen ApS er der ikke langt fra beslutning til handling; vi afprøver nye idéer til at optimere produktionen bedst muligt og kan i det hele taget hurtigt omstille produktionen alt efter kundebehov og nye metoder.

bottom of page