top of page

”Mit arbejde skal være superduper!”

Godt nok er Aleks Steen Maskinfabrik ApS en mindre produktion, men vi har ordreaftaler med store virksomheder, fordi vi leverer produkter af høj standard. Ansvarsfølelse er en fælles kerneværdi hos alle i virksomheden – den tager Jan Bille Olesen ganske bogstaveligt.

”Alt, hvad jeg arbejder med, skal være i orden. For mig handler kvalitet om ordentlighed og omhyggelighed. Jeg står for CNC-drejning af vores emner og motiveres af at gøre mig umage med mit arbejde og se det færdige resultat være præcis som det skal uden skarpe kanter”.

Ordentlighed gælder også når produktet er færdiglavet og skal pakkes til kunden. Komponenterne skal placeres fint i kasserne og emballeres, så de ikke bliver beskadiget under transport. Og så skal en levering i det hele taget bare give et godt indtryk, når den lander hos vores kunde.

Jan_arbejder.jpg

Sammen skaber vi høj kvalitet

”Vi hjælper hinanden med opgaverne. Sådan skaber vi de bedste løsninger, så vores kunder vender tilbage. Jeg er glad for at være en del af en virksomhed, hvor vi er fælles om at skabe produkter, som hele tiden følger med kundernes behov – ”you’ll never walk alone”, som de siger i Liverpool FC”.

 

Virksomhedens fælles mål om ansvar og kvalitet er vores kendetegn, der også viser sig i arbejdsdagen. Hver medarbejder tager selv ansvar for eget arbejde og får derfor også stor medbestemmelse i planlægningen af egne opgaver. Det trives de rigtig godt med. Alle ved, at der altid står en kollega klar til at hjælpe, hvis der er brug for en ekstra hånd til en opgave. På den måde tager vi sammen ansvar for at udvikle kundespecifikke løsninger med høj kvalitet.

bottom of page