top of page
CNC-fræser

Den samlede erfaring

sikrer den gode kvalitet 

Aleks Steen ApS er en maskinfabrik med speciale inden for spåntagende bearbejdning i materialer som stål, rustfrit stål, støbegods, aluminium og forskellige metaller som bla. messing, kobber og bronze samt alle former for plast. Vi fremstiller desuden komplette enkelt- og dobbeltvirkende hydrauliske cylindre. Alle emner vi producerer er tilpasset kundernes ønsker.

Vi er underleverandør af vidt forskellige komponenter til nogle af Danmarks største industrivirksomheder, blandt andet til vindmølleindustrien og producenter af landbrugsmaskiner, kølekompressorer og højttalere samt dele til transport-, pakke- og sorteringsanlæg.
 
Vi har en moderne produktion med 30 CNC-maskiner og fremstiller både enkeltopgaver samt små og store serier. Uanset ordren sætter alle vores medarbejdere en ære i akkuratesse og god finish.

Virksomheden blev grundlagt af Aleks Steen i 1978, og vores historie er næsten klassisk. Det hele startede på ca. 30 kvadratmeter i Hem, og siden voksede virksomheden sig større, indtil vi i 1993 tog konsekvensen og flyttede til de nuværende lokaler i Skanderborg, der også siden er blevet udvidet. I dag råder Aleks Steen ApS over 3.500 kvadratmeter, og der er stadig mulighed for udvidelse.  

Team

Vi laver spåntagende bearbejdning i følgende materialer: 

Aluminium   Bronze   Kobber  l  Messing  l  Plast  l  Rustfrit stål  l  Stål  l  Støbegods

bottom of page