top of page
Kvalitet til tiden med stor succes

Ligesom alle andre medarbejdere i Aleks Steen ApS arbejder Industritekniker, Martin Madsen, med flere forskellige maskiner; han drejer og fræser kundespecifikke komponenter af høj kvalitet og er ansvarlig for hele svejseafdelingen. Det gode ved hans arbejde er, at han har alle muligheder for at lykkes; han bruger sin store faglighed til at udnytte maskinernes produktionspotentiale bedst muligt.

For Martin er et succeskriterium at kunne producere mere på kortere tid og ved brug af mindst mulige råmaterialer. Den bæredygtige tankegang deler han med sine kollegaer og sammen med arbejdsmakkeren, Casper Petersen, arbejder han målrettet for hele tiden at skabe den mest optimale produktion.

”Jeg går meget op i at overholde mine deadlines og sætter en ære i at følge virksomhedens ISO 9001 standarter for kvalitetsledelse. Derfor er det kun ganske få gange sket, at en ordre er forsinket. Mit mål er altid at levere varen med højt fokus på kvalitet, så kunden ikke skal have nogen grund til at finde en anden leverandør".

Ansvar og forskellige arbejdsområder driver Martin

I maskinværkstedet er der altid meget at lave; det motiverer Martin og hans kollegaer til at tænke på smarte løsninger: Hvordan kan vi producere flere komponenter på mindre tid? Hvad skal der til, hvis vi skal optimere selve produktionen og bruge færre eller mere miljøvenlige råvarer?

”Nye idéer til at producere smartere udfordrer min faglighed og vilje til at opsøge ny viden på området. Det giver mig også plads til at få og tage ansvar i mit arbejde og selv være med til at give det en retning, og det er det bedste af det hele. Jeg elsker at have varierende arbejdsområder med forskellige opgaver og ansvar”.

Når Aleks Steen skal have nye lærlinge, er det også Martin, der varetager processen med at finde kandidater med rette match og selve oplæringen i vores maskiner og arbejdsgange. Med stor grad af selvdisciplin repræsenterer Martin og hans kollegaer den ansvarsfølelse og forståelse for kundens behov, som er vores kernepunkt og indbegrebet af høj kvalitet hos Aleks Steen ApS.

bottom of page