top of page

En hverdag fuld af tillid og rummelighed

Jette Tanderup Falck er bogholder ved Aleks Steen Maskinfabrik ApS og får hver dag tallene til at hænge sammen for både virksomheden og medarbejdernes løn. Desuden står Jette også for at holde gang i vores personaleforening og herigennem sociale aktiviteter for medarbejderne. Et job med et hav af funktioner, der kræver en specialiseret viden indenfor såvel bogføring, HR og ERP-systemer som lønafregning og ansættelsesforhold. Jette har fingrene godt haget fast i lovgivning på hendes fagområde og hjælper gerne med at besvare spørgsmål på alverdens ting, som andre ikke lige ved.

Jette_arbejder.jpg

”Folk i virksomheden har høje forventninger til mig; at jeg kan alt. Jeg har det sådan, at jeg vil løse mine opgaver, så jeg skal også nok finde et svar på tingene. Det er vigtigt for mig at have styr på tingene. Derfor har jeg lavet et ugehjul, som jeg selv bruger til at holde styr på alle mine forskellige opgaver, så jeg ved, jeg ikke negligerer noget”.

I en lille virksomhed som Aleks Steen ApS har alle medarbejdere ansvar for egne opgaver og mange gange bestrider den enkelte medarbejder flere jobfunktioner ad gangen. Jette holder styr på sine opgaver, men træder også til hjælp, når f.eks. produktionsassistenten holder fri. En god trivsel på arbejdet er for Jette lig med det ansvar, hun oplever at få via tillid fra kollegaer og ledelse, samt en stor gensidig rummelighed internt i virksomheden.

Kommunikation og åbenhed giver muligheder

”Hos Aleks Steen ApS er vi bevidste om sammen at løfte et miljøansvar. Det vigtigste, som jeg ser det, er at kommunikere med vores omverden og vise udadtil, at vi støtter op om gældende miljølovgivning. Åbenhed skaber vigtige relationer til vores kunder og samarbejdspartnere”.

Nok er formålet i Aleks Steen ApS at skabe en god forretning, men det gør Jette og kollegaerne stolte af deres arbejde, når de i fællesskab arbejder for at skabe en mere miljøansvarlig produktion. Her er en digitalisering et vigtigt skridt, ligesom det også er vigtigt for virksomheden at kommunikere åbent om vores arbejdsdag i almindelighed. Kommunikation skaber mulighed for fællesskaber både internt for Jette og hendes kollegaer, men i lige så høj grad mellem Aleks Steen ApS og vores omverden.

bottom of page