top of page
Metalproduktion - ikke nødvendigvis sort industri

Mange tænker på et maskinværksted som et nusset rum med olie, værktøj og høje lyde. Det stemmer også helt overens med virkeligheden, dog er produktionen hos Aleks Steen Maskinværksted ApS på ingen måder et nusset sted. Det har Heidi Mølgaard erfaret fra første arbejdsdag:

"Den hurtigste vej mellem parkeringspladsen og min kontorplads går igennem produktionen, så jeg har fra dag ét set en effektiv metalproduktion uden skidt i krogene. Her gør medarbejderne en dyd ud af ordentlighed."

Heidi_affald.jpg

Ordentlighed handler om at tage et ansvar

Hverdagen hos Aleks Steen ApS handler i høj grad om at tage et ansvar, både for vore kunder ved at levere et Steen-sikkert produkt, men også for os selv; vi kender hinanden og værner om at have et godt kammeratskab hver dag. Og selvom vi arbejder med metal og makiner har vi også højt fokus på at bidrage med at løfte et fælles ansvar overfor vores klima. Derfor har vi ansat Heidi Mølgaard til at styre vores grøn omstilling og arbejde med klimaregnskab - et grønt ansvar er også god, jysk ordenlighed.

"Jeg synes, det er så positivt, at små og mellemstore virksomheder byder ind med gode idéer til til at nedbringe deres energiforbrug. Hos Aleks Steen har vi firedages arbejdsuge, hvor foruden produktionen har højt fokus på affaldssortering og energimåling. En grøn omstilling rækker også ud over virksomheden selv, derfor indkøber Aleks Steen ApS kun stål og jern hos nordiske og europæiske leverandører."

Rigtig mange af vore leverandører, samarbejdspartenere og kunder tager deres del af ansvaret for at sikre klimaet en bedre fremtid - vi er glade for, at vi også kan bidrage til en grøn fremtid.

bottom of page