Kære kunde (indkøber) / Leverandør (sælger)

I forbindelse med den kommende persondataforordning, som træder i kraft d. 25. maj 2018, har vi udarbejdet en persondatapolitik for alle vore kunder og leverandører. Du behøver ikke foretage dig noget, vi vil blot informere dig herom. Hos Aleks Steen ApS tager vi persondata-forordningen seriøs, ligesom al anden lovgivning. Trods at der er tale om relativ få og ufølsomme persondata er det vigtigt for os, at du som kunde / leverandør ved, at vi arbejder professionelt og fortroligt med dine oplysninger. 

Som kunde / leverandør hos Aleks Steen ApS skal du vide, at vi behandler persondata om dig, med hvilke formål vi behandler dem samt om dine rettigheder som registreret hos os. De persondata vi behandler om dig omfatter udelukkende almindelige persondata. Typisk dit navn, arbejdsmail og arbejdstelefon. For alle virksomheder omfattes også virksomhedens navn, adresse og cvr-nummer. Vi opbevarer og bruger disse informationer, således vi er i stand til at opretholde et godt samarbejde med dig som kunde/ leverandør, og for at kunne levere/modtage dine varer nemt og fakturere dig korrekt/betale dig korrekt. Vi behandler dine persondata internt på kontoret.

Som registreret person hos Aleks Steen ApS har du følgende rettigheder:

·      Ret til at blive oplyst om, at der indsamles og behandles personoplysninger om dig
·      Ret til løbende at få indsigt i, hvordan dine oplysninger behandles
·      Ret til at få rettet forkerte data
·      Ret til at få slettet data
·      Ret til at gøre indsigelse over at dine oplysninger behandles
·      Ret til at kunne få udleveret dine data
·      Ret til at klage til Datatilsynet


Persondatapolitik, kan du kan læse yderligere information om behandlingen af persondata hos Aleks Steen ApS.